loading
reading
writing
saving
searching
There was an error loading the page; please try to refresh the page.

We've detected you are using a browser that is missing critical features.

Please visit craigslist from a modern browser.

favorite
favorite
hide
unhide
flag

Posted

print

HRK1 / 1br - Stan na dan Podgorica dnevno iznajmljivanje apartmana (Podgorica, Montenegro)

1BR / 1Ba

furnished
apartment
laundry on site
attached garage
wheelchair accessible

Stan na dan ili renta stan je najpovoljnija opcija za kratkoročne poslovne ili turističke boravke u Podgorici. Apartmani poseduju svu nužnu opremu i namještaj za ugodan boravak. Apartmani imaju smještajne kapacitete za jednu osobu, par ili čitavu porodicu. Urednost, čistoća i udobnost su na prvom mjestu. Za svakoga ko nije ljubitelj skupih i tijesnih hotelskih soba, pravi izbor je privatni smještaj. U čistim, prostranim i brižljivo uređenim apartmanima privatnog smještaja gosti se na putu mogu osećati udobno kao i kod svoje kuće.
Pored iznajmljivanja na više dana najveći broj apartmana se može iznajmiti i na samo dan tj. noć, čak i kao dnevni odmor na nekoliko sati po promotivnim cijenama. Renta stanovi na dan su upravo naša uža specijalnost i naš je cilj da Vam obezbijedimo idealan smještaj na najboljim lokacijama u Podgorici kao što su Momišići i Preko Morače.
English
Renting an apartment in Podgorica is the best option for short-term or long-term, business or tourist accommodation. The apartments have all the necessary equipment and furniture for a pleasant stay. Apartments have accommodation capacities for one person, a couple or a whole family. Cleanliness, tidiness and comfort are at the forefront. For anyone who is not a fan of expensive and small hotel rooms, the right choice is private accommodation. In clean, spacious and carefully arranged apartments guests can feel comfortable as they do in own home.

T: +382 67 16 16 16 Viber, WhatsApp

  • do NOT contact me with unsolicited services or offers

post id: 7391663519

posted:

updated:

best of [?]