try the craigslist app » Android iOS
favorite
favorite
hide
unhide
flag

Posted

print

HRK1 Stan na dan Podgorica dnevno iznajmljivanje stanova (Podgorica, Montenegro)

furnished
apartment
laundry on site
attached garage
wheelchair accessible

Stan na dan ili renta stan je najpovoljnija opcija za kratkoročne poslovne ili turističke boravke u Podgorici. Apartmani poseduju svu nužnu opremu i namještaj za ugodan boravak. Apartmani imaju smještajne kapacitete za jednu osobu, par ili čitavu porodicu. Urednost, čistoća i udobnost su na prvom mjestu. Za svakoga ko nije ljubitelj skupih i tijesnih hotelskih soba, pravi izbor je privatni smještaj. U čistim, prostranim i brižljivo uređenim apartmanima privatnog smještaja gosti se na putu mogu osećati udobno kao i kod svoje kuće.
Pored iznajmljivanja na više dana najveći broj apartmana se može iznajmiti i na samo dan tj. noć, čak i kao dnevni odmor na nekoliko sati po promotivnim cijenama. Renta stanovi na dan su upravo naša uža specijalnost i naš je cilj da Vam obezbijedimo idealan smještaj na najboljim lokacijama u Podgorici kao što su Momišići i Preko Morače.
English
Renting an apartment in Podgorica is the best option for short-term or long-term, business or tourist accommodation. The apartments have all the necessary equipment and furniture for a pleasant stay. Apartments have accommodation capacities for one person, a couple or a whole family. Cleanliness, tidiness and comfort are at the forefront. For anyone who is not a fan of expensive and small hotel rooms, the right choice is private accommodation. In clean, spacious and carefully arranged apartments guests can feel comfortable as they do in own home.

T: +382 67 16 16 16 Viber, WhatsApp
W: www.rentastanovi.com
  • do NOT contact me with unsolicited services or offers

post id: 7010516827

posted:

updated:

best of [?]